';

Uživajte u čarima Stare planine

Posetite nas!

Smeštaj

StaroplaninSki Apartmani
star

Bogato opremljene apartmane sa odvojenim spavaćim sobama, kuhinjom, trpezarijom, dnevnim boravkom i sopstvenim kupatilom; karakteriše moderno dizajniran enterijer sa unikatnim komadima nameštaja. Smeštajne jedinice poseduju TV flat-screen sa preko 70 satelitskih kanala i kompletnu opremu za komforan odmor i pravi užitak.Gostima je obezbeđen parking. StaroplaninSki Apartmani se nalaze na 5km od prve žičare – Konjarnik.

Takođe nudimo izvrsno pripremljene specijalitete domaće kuhinje, doručak i ručak. Jedinstven ukus hrane je rezultat spremanja jela namirnicama prikupljenih isključivo sa Stare planine. Duh nedirnute prirode svakako doprinosi potpunom uživanju u zdravim i kvalitetnim jelima, kojima se svako ponovo vraća.

skica2
Ukupan broj ležajeva: 25

Smeštaj obuhvata:

Parking, Satelitska TV, Centralno grejanje, Frižder, Šporet, Kuhinja, Kupatilo sa WC-om, Posuđe za kuvanje, Pribor za jelo, Tanjiri, Poseban ulaz, Obezbedjeno čišćenje, Veš mašina, Telefon, Dvorište, Atraktivna lokacija, Turistička zona, Miran kraj, Obezbeđena posteljina, Panoramski pogled, Dozvoljeno pušačima

StaroplaninSki Apartmani

Galerija
star